Frem  i tidenOM 2. Video By-handel.dk Danskerne vælger E-handel på grund af udvalg, bekvemmelighed og pris. Det er de tre overordnede årssager til, at forbrugerne handler online.


Den primære årsag til online handel er udvalg, som bunder i tre årsager. Enten fordi varen kun kan findes på nettet, fordi varen er udenfor forbrugernes nærområde, eller fordi udvalget er større.


Den sekundære årsag er bekvemmelighed. Her er begrundelserne besparelse af tid, fleksibilitet, og at varen bliver leveret til døren. Pris er den tertiære årsag med begrundelserne, at varen er billigere på nettet, og det er nemmere at sammenligne priserne online.


Hvad hvis værdien og oplevelsen i en fysisk butik, ville veje tungere en pris? Som medlem af Bie Connect tager jeg udfordringen op. Hvordan styrker vi et eksitensen af handelsbyerne?

Nye ideér

Crowdfunding

...

Hvad nu, hvis vi ser produktionsaffald som en resurse eller materiale hvor vi kan skabe produkter med nyt formål og skaber ny værdi både for kunden og virksomheden hvorfra affaldet kom?


I dette projekt, har vi en mission om at upcycle brugt imballage til et produkt der kan understøtte en ny værdi for kunden når de køber kerneydelsen hos  Fying Couch der sælger special øl på dåse.

I dette tilfælde har vi forsøgt, at skabe en ny indpakning til dåser, ud af brugte engangsfustager til fadøl, engangspalle hvorpå de bliver leveret og de brugte malt sække der der har en god plastik kvalitet der er for god til at smide ud.


Vi ser det som en spændende måde at kunne præsenterer go øl og andre drikkevare på. Vores formål er at understøtte de sociale aktiviteter på festivaler, på skovtur. stranden eller andre udflugter, når tørsten er størst og holde drikkevarene kolde på en sjov måde.


...